Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Slevy

Novinky

Glazovaná žebírka s hoisin omáčkou

4-6 porcí - příprava: 15 minut (+ marinování + dušení 15 minut)

asi 1,4 kg vepřových žebírek rozdělených na dílky po jednom • 160 ml omáčky hoisin • 1 hvězdice badyánu, najemno rozdrcená • 2 cm kousek čerstvého zázvoru, nastrouhaného na velmi jemno • 2 stroužky česneku, nastrouhané na jemno • 60 ml sladového octa • 60 ml omáčky kecap manis • 2 l...

4-6 porcí - příprava: 15 minut (+ marinování + dušení 15 minut)

asi 1,4 kg vepřových žebírek rozdělených na dílky po jednom • 160 ml omáčky hoisin • 1 hvězdice badyánu, najemno rozdrcená • 2 cm kousek čerstvého zázvoru, nastrouhaného na velmi jemno • 2 stroužky česneku, nastrouhané na jemno • 60 ml sladového octa • 60 ml omáčky kecap manis • 2 lžíce sójové omáčky
INGREDIENCE K PODÁNÍ: zelenina vařená v páře (my jsme použili cukrový hrášek a pak čoi) • dušená jasmínová rýže • výhonky mungo • jarní cibulky, nakrájené na nudličky • čerstvá červená chilli paprička, nakrájená na nudličky

1 Všechny přísady na žebírka smíchejte ve skleněné či porcelánové misce, odložte a nechte 15 minut marinovat.

2 Na silném ohni rozehřejte velkou nepřilnavou pánev, vložte maso i s marinádou a za občasného obracení opékejte/duste, aby se maso propeklo a oglazovalo (asi 15 minut). Podle potřeby dochuťte. Podá¬vejte s vařenou zeleninou, rýží, posypané výhonky, cibulkou a chilli.

Žebra můžete rovněž pomalu upéct v troubě při teplotě 160°C v pekáči zakrytém alobalem.

Zobrazit

Glazovaná žebírka s hoisin omáčkou Počet produktů: 10

Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek
Zobrazeno 1 – 10 z 10 položek