Z vaší země není možné zadat novou objednávku. United States

Metoda klíčení pod tlakem a tmou.

Budeme potřebovat - litrovou krabici od mléka nebo džusu.
Postup: vezmeme si krabici nejlépe od mléka či džusu, kterou musíme pečlivě vymýt, jelikož mungo fazole jsou háklivé na mastnotu a  slané.
Připravíme si krabici, kterou máme pečlivě vymytou a zespoda uděláme pár děr, aby měla voda kudy odtékat.

Mungo fazolky (100-110g), které necháme jeden den dopředu namočené ve vodě, aby změkly, poté nasypeme do krabice přes uzávěr.
Mungo fazole uchováváme při běžné pokojové  teplotě. Mungo fazole musíme proplachovat dvakrát denně studenou vodou, aby nám fazole nevyschly. Celý proces trva obvykle (5-7) dní.
Klíčky, které jsou vyklíčené a jsou už hotové, poznáme podle nafouklé krabice, která se začne nafoukávat a růst do šířky. Díky tomu postupem času vzniká přetlak uvnitř krabičky a výhonky nemohou růst do výšky. Fazolky tedy rostou do šířky a jsou šťavnaté.