You cannot place a new order from your country. United States

Specials

New products

Kapr na badyánu a na houbách šiitake

(Kapr může být nahrazen jakýmkoliv masem podle Vaší chuti)

400 g jasmínové rýže předem uvařené • 600 g filetovaného kapra, nakrájený na kostky • 8 hvězdiček badyánu • 4 svitky skořice • 20 g hub shitake • 100 ml ústřicové omáčky • 2 lžíce strouhané kůry z pomeranče • 2 lžíce hoisin omáčky • 120 m...

(Kapr může být nahrazen jakýmkoliv masem podle Vaší chuti)

400 g jasmínové rýže předem uvařené • 600 g filetovaného kapra, nakrájený na kostky • 8 hvězdiček badyánu • 4 svitky skořice • 20 g hub shitake • 100 ml ústřicové omáčky • 2 lžíce strouhané kůry z pomeranče • 2 lžíce hoisin omáčky • 120 ml rýžového vína • Čerstvé lístky bazalky nebo koriandru

1 Předehřejte troubu na 200 °C.

2 Z pečícího papíru si připravte 4 ks o rozměrech 30 x 30 cm. Rozdělte na ně uvařenou rýži, maso, badyán, skořici, houby a pomerančovou kůru. (Můžete použít i uzavíratelnou zapékací mísu či římský hrnec, v tom případě postupujte stejně, jen vynechejte papír)

3 V misce rozmíchejte ústřicovou omáčku, omáčku hoisin a rýžové víno. Směsí pokapejte obsah balíčků, poskládejte je do pekáče a uzavřete.

4 Pečte 20 - 25 minut, aby bylo maso propečené (doba záleží na druhu vámi zvoleného masa). Pak balíčky vyjměte z trouby, opatrně otevřete, přidejte koriandr nebo bazalku a podávejte.

More

Kapr na badyánu a na houbách šiitake There are 11 products.

Showing 1 - 11 of 11 items
Showing 1 - 11 of 11 items