You cannot place a new order from your country. United States

Miso pasta červená HIKARI 400 g

New

Cena za 100 g: 21,25 Kč


Miso je ochucovadlo - pasta ze sóji, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Používá se v japonské kuchyni …

More details

skladem

Add to wishlist

Data sheet

Váha 400 g
Země původu Japan

More info

Miso je ochucovadlo - pasta ze sóji, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Používá se v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Sójové boby se uvaří, smíchají s mořskou solí, naočkují se kulturou houby kódži a nechají se několik měsíců až let pomalu kvasit. Hodí se do polévek, luštěninových jídel, na ochucení omáček, pomazánek, tradičních asijských nudlí. Podle použitých ingrediencí dělí Japonci miso na červené (akamiso), bílé (shiromiso) nebo smíšené (awase). Dále existuje mnoho regionálních variant, jako je například shinshu miso nebo sendai miso.

Reviews

Write a review

Miso pasta červená HIKARI 400 g

Miso pasta červená HIKARI 400 g

Cena za 100 g: 21,25 Kč


Miso je ochucovadlo - pasta ze sóji, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Používá se v japonské kuchyni …

Write a review

3 other products in the same category: